Magiczna kuchnia Kasi
Strony
Ciasta
Makaron
Kasza
Ryby
Sałatki
Surówki i dodatki do obiadu
Zupy
Wasze zdjęcia
Współpraca
Kolorowa surówka z papryki
Dla miłośników papryki mam świetną surówkę do której nie potrzebujemy
dużo składników. Wystarczy
papryka w trzech kolorach, cebula, majonez i
odpowiednio
wszystko doprawić do smaku i surówka gotowa.
Czytaj dalej»
Rosół z gołębia
Mam to szczęście że mam dostęp do gołębi z których mogę
ugotować rosół.
Jeśli macie również dostęp do hodowlanych gołębi to naprawdę
spróbujcie, bo warto. Taki rosół jest delikatniejszy niż tradycyjny
i bardzo pyszny, polecam.
Czytaj dalej»
Roladki z kurczaka z cukinią i papryką
Dziś na obiad były roladki z kurczaka nafaszerowane cukinią i papryką
konserwową.
Były mięciutkie, soczyste i bardzo pyszne.
Podałam je z
ryżem i
surówka z kapusty
.
Czytaj dalej»
Sałatka szwedzka
Lubię ogórki i każdego roku robię ich bardzo dużo. Tak więc dziś kolejny przepis
by zamknąć ogórki na zimę w słoiczkach. Tym razem sałatka szwedzka która
idealnie sprawdzi się jako dodatek do zimowego obiadu albo na kanapki :)
Czytaj dalej»
Fasolka po bretońsku
Fasolka po bretońsku to jedno z moich ulubionych dań. Przy takim daniu nie ma
dużo roboty i bardzo szybko się ją robi, pod warunkiem że dzień
prędzej nie
zapomnimy namoczyć fasoli. Do tego obowiązkowo świeże pieczywo
i mamy szybki, sycący i bardzo pyszny obiad.
Czytaj dalej»
Nowsze posty
Starsze posty
Strona główna
Subskrybuj:
Posty ( Atom )
[0].appendChild(pfBloggerJs);